середу, 8 січня 2014 р.

Павлоград святкує День Народження Провідника Організації Українських Націоналістів Степана Бандери.

1 січня 2014 року "Студентська Свобода" Павлограда, разом з членами міської організації ВО «Свобода» урочистим смолоскипним маршем відзначила день народження Провідника Організації Українських Націоналістів, Героя України Степана Бандери. На захід зібралось близько 50 осіб, в більшості молодь, також на марш завітали побратими-свободівці з міста Лозова(Харківщина). Свободівці тримали державні прапори та прапори УПА. Тримаючи смолоскипи, націоналісти крокували центральною вулицею міста. Під час ходи свободівці вигукували гасла"Слава Україні!","Україна понад усе!", ОУН-УПА-державне визнання!","Бандера,Шухевич-Герої України!". Також містяни мали змогу почути виконання нального славня свободівцями. Багато хто з перехожих теж приєднався до співу українського гімну. Хода завершилася урочистим мітингом біля пам'ятника засновника міста Матвія Хижняка.
Також зі своєю промовою виступив лідер «Студентської Свободи» Павлограда Владислав Шевчук, в якій вів зазначив:

Сьогодні 1 січня увесь український народ святкує День народження одного із най славетніших діячів в українській історії, Провідника Організації Українських Націоналістів - Степана Андрійовича Бандери!

І Павлоград не став винятком в відзначенні цього свята, бо це є українське місто і тут живуть українці, такі ж як і У Києві і у Львові, і ми так само вважаємо Бандеру Героєм України!

Бо ця людина боролась за свободу і незалежність української держави, ця людина боронила нашу землю від усіх окупантів і поневолювачів, ця людина віддала своє життя за те, що Україна сьогодні була не колонією Москви, а вільною і незалежною державою. 

Бандера полишив після себе велику Ідею, з якої плекають свої сили усі покоління українських націоналістів

Якби Бандері вдалося до кінця довести свою боротьбу і втілити в життя свої ідеї, то сьогодні ми б не мали такої катастрофічної ситуації в державі.

Бандера зміг би зроби Україну великою, заможною і могутньою державою.

І тому ми сучасники повинні продовжити боротьбу Степана Бандери, ми повинні втілити його ідеї в життя.

На нас лежить відповідальність перед державою і нацією і чітко усвідомлюємо її.

І нехай червоно-чорний прапор боротьби, символ землі і крові, м

Бандера полишив після себе велику Ідею, з якої плекають свої сили усі покоління українських націоналістів

майорить над всією Україною і вказує нам шлях до нових перемог.

Прес-служба Павлоградської міської організації ВО «Свобода»

Немає коментарів:

Дописати коментар