вівторок, 26 лютого 2013 р.

Олег Тягнибок у Січеславі: "Вперше за часи правління епохи Януковича з опозицією почали рахуватися"

Олег Тягнибок - Голова ВО "Свобода"
Олег Тягнибок - Голова ВО "Свобода"
У Верховній Раді відтепер розмовляють українською та голосують виключно своїми картками. Про це повідомив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок на зустрічі з виборцями у Січеславі 24 лютого. Захід відбувся напередодні виборів до Дніпропетровської обласної ради, куди балотуються по двом округам кандидати від ВО "Свобода" Андрій Денисенко та Микола Кузьменко. Перш за все народний депутат розпочав розповідь про найцікавіше – діяльність опозиції у Верховній Раді. Була відзначена остання перемога опозиційних сил – "запобіжник кнопкодавству": тепер під час голосування у ВР картки відсутніх депутатів вилучатимуться з голосування.
"Що дали 3 тижні блокування? Тепер ми, як опозиція, можемо впливати на конкретні зміни певних законопроектів. Вперше в історії парламенту з'явився запобіжник від кнопкодавства. Вперше за часи правління епохи Януковича з опозицією почали рахуватися", - сказав лідер партії та викликав гучні щирі оплески в аудиторії.

Від політика січеславці дізналися про те, що останні п'ять днів роботи Верховної Ради у стінах зали засідань не було жодного виступу не українською мовою. Навіть "парламентський диригент" Чечетов, за словами лідера ВО "Свобода", почав виступ з суржику, а закінчив українською. "Ми не вимагаємо того, що не відповідає законам України. Наша вимога – дотримання Конституції і закону", - прокоментував Олег Тягнибок так звану українізацію парламентських засідань.
Лідер партії приділив особливу увагу довиборам у Дніпропетровську обласну раду, висловлюючи слова підтримки кандидатам в депутати від ВО "Свобода".
"Зрозуміло, наші депутати поодинці в облраді не зможуть зробити багато чого, проте вони допоможуть повернути віру українців в те, що перемагати цю владу можна, - запевнив Олег Ярославович. - Який це буде фурор, якщо "Свобода" отримає двох депутатів. Наскільки віра людей підніметься, якщо вже навіть в Дніпрі є депутат –свободівець!".
Політик радив українцям боротися з фальсифікаціями за допомогою камер, завзятості спостерігачів та словом: керуючись Законом України про вибори.
Олег Тягнибок на всі запитання слухачів давав вичерпні відповіді, а відповідь на питання про радикальність ВО "Свобода" та несприйняття громадян інших національностей закінчив чітко та прозоро: "Україна – це там, де всім буде добре, а українцям – найкраще".
Світлини з події: https://plus.google.com/u/0/photos/107061381822713999052/albums/5848602540015560977

                                      Прес-служба Павлоградської міської організації ВО «Свобода»

Немає коментарів:

Дописати коментар