суботу, 12 січня 2013 р.

"Студентська Свобода" провела акцію на підтримку родини Павличенків




У Павлограді відбувся марш на підтримку родини Павличенків. 

Нагадаємо, що 2 жовтня 2012р районний суд Києва виніс вирок у справі про вбивство судді Шевченківського райсуду Сергія Зубкова. Зокрема, 47-річний киянин Дмитро Павличенко визнаний винним у вбивстві судді і засуджений до довічного ув'язнення; його 19-річний син Сергій, визнаний співучасником, отримав 13 років позбавлення волі.

22 грудня 2012 року «Студентська Свобода» разом з футбольними фанатами провела марш на підтримку родини Павличенків!
Участь у марші взяли понад 50 молодих людей,  у руках вони тримали банери з написами: «Волю Павличенкам», «Разом і до кінця», «Разом і назавжди», а також синьо-жовті та червоно-чорні прапори.

Зібравшись на центральній площі міста, колона пройшла через вул. К.Маркса та вул.Дніпровську, до Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області. Учасники акції скандували гасла "Слава Україні! - Героям слава!",  "Слава нації! - Смерть ворогам!", "Свободу Павличенкам!", "Сьогодні Павличенко! – завтра ти!

Своєю акцією  «Студентська Свобода» хотіла привернути увагу до беззаконня у судовій системі, до проблеми незаконного засудження сина та батька Павличенків, а також до згортання свобод в Україні.

                                      Прес-служба Павлоградської міської організації ВО «Свобода»

Немає коментарів:

Дописати коментар