суботу, 12 січня 2013 р.

"Студентська Свобода" у Павлограді святкує День народження Степана Бандери

1 січня 2013 року на центральній вулиці Павлограда біля пам'ятника засновнику міста Матвію Хижняку міський осередок "Студентської Свободи" провів інформаційний мітинг, присвячений 104-й річниці від Дня народження Героя України, провідника ОУН – Степана Бандери.
Студенти-свободівці встановили два намети, а поміж них розгорнули агітаційний плакат з написом "1 січня - День народження Степана Бандери".

Державні прапори, прапор УПА та "Свободи" майоріли над головами павлоградців. До цієї події націоналісти підготували інформаційну листівку, яка розповідає про життя і діяльність видатного націоналіста.
Захід пройшов у святковому дусі. Завдяки активним діям свободівців акція набула великого розголосу серед мешканців Павлограду. Більшість людей, що підходила до наметів позитивно відгукнулися про постать Степана Бандери і український націоналізм взагалі.
"В цей день народився Герой України, людина яка увійшла в історію як символ одвічної, незламної боротьби українського народу. Степан Андрійович Бандера - ім'я, яке повинен знати кожен українець. В наш час багато хто заплямовує цю світлу постать, та які б міфи не створювали наші вороги, "бандерівський дух" - буде жити в серцях вірних йому вояків, тих, які не зрадять своєї нації, і не продадуть своїх героїв. Українофобська влада не сможе налякати і зупинити нас. Ми не заспокоємось, доки в Україні не буде встановлена національна та історична справедливість. І настане той день,коли в кожному місті буде стояти пам'ятник Степану Бандері" - зазначив в своїй промові голова павлоградської "Студентської Свободи" Владислав Шевчук.

Світлини з події:
https://plus.google.com/u/0/photos/107061381822713999052/albums/5828931382183843969
Посилання на сайт: http://www.dnipropetrovsk.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/035396/

                                      Прес-служба Павлоградської міської організації ВО «Свобода»

Немає коментарів:

Дописати коментар