неділю, 18 серпня 2013 р.

16 серпня "Студентська Свобода" Павлограду провела массово-спортивний захід "Забіг здорової молоді"

16 серпня "Студентська Свобода" Павлограду провела спортивно-вишкільний захід "Забіг здорової молоді". Розпочавши цю акцію, молоді свободівці, котрих налічувалось близько 10 чоловік, звернули на себе значну увагу павлоградської громади, тримавши в руках банер "Спорт, здоров'я, нація" та вигукуючи гасла "Україна--понад усе!" та "Що обирає молодь-спорт, здоров'я, нація!". 

Свободівці, пробігли центральною вулицею до міського парку, де провели тренування.  В цілому, акція пройшла спокійно, якщо не брати до уваги провокацію представників міліції, котрі намагалися завадити активістам провести забіг, погрожуючи усіх "запакувати і відвезти у КПЗ". Але не дивлячись на ці протиправні дії, котрі мали вигляд реального залякування, забіг здорової молоді у Павлограді "Студентська Свобода" провела  успішно!



Голова "Студентської Свободи" Владислав Шевчук зазначів: - "Замість того, щоб безглуздо лежати на дивані чи пити пиво під будинком, ми обираємо спорт! Українофобська влада навмисно розповсюджує алкоголь, тютюн, закидує з телевізорів нас брехнею, відвертаючи нашу увагу від соціальних проблем суспільства, яке деградує, адже хворим суспільством легше маніпулювати.  
Це все є результатом пропаганди шкідливих звичок серед населення, котру можна побачити на кожному кроці. Про заборону цієї вбивчої пропаганди, влада як не дивно, не потурбувалася, тому-що має від неї фінансовий зиск.  Тому ми робимо виклик цій системі, пропагуючі таким чіном зжоровий спосіб життя, ми покажемо, що ми - здорова нація!   Ми не скоримось владі! Ми за здорове майбутнє нашої молоді!"


Прес-служба Павлоградської міської організації ВО "Свобода"

Немає коментарів:

Дописати коментар