четвер, 17 жовтня 2013 р.

Комуністи закликають людей до фізичної розправи над молодими націоналістами.

Ватник "Рашка" - ідеолог червоних
14 жовтня 2013 року в місті Павлограді провели свій шабаш місцеві комуністи прогресивної партії Вітренко.
Не назбиравши і десятка собі подібних, вірні прихильники радянського терору і репресій розпочали свій так званий мітинг, тримаючи агітаційний банер Н. Вітренко, червоний прапор під яким скоювали масові розстріли і криваві розправи над українцями, підбурювачі політичної ворожнечі в центрі українського міста почали заклика людей до фізичної розправи над молодими націоналістами.
Так в своїй промові висловився секретарь Павлоградского горкома ПСПУ Александр Кучеровский, який закликав переслідувати і фізично розправлятись із молодю, яка має націоналістичний світогляд.
Від сказав: "В наше время с националистической молодёжью нужно расправляться, так как расправлялись с предателями Родины в слалинские времена, когда за одним только доносом можно было расстрелять. Мы должны сделать всё чтобы изкоренить эту мерзость из нашей страны в том числе и физическим путём и это вполне в наших силах"– зазначів секретарь Павлоградского горкома ПСПУ Александр Кучеровский.
Ці слова є ще одним доказом справжніх намірів комуністів, до що всіх свідомих українців, які люблять і захищають свою землю і культуру.
Що поганого в тому, що молоді хлопці і дівчата, люблять свою державу і хочуть все змінити на краще, невже тільки за їхню любов до України їх вже потрібно розстріляти.
Такі заклики є серйозною провокацією і підбурюванням до політичної і ідеологічної ворожнечі, які були чітко сплановані бандицьким комуно-олігархичним кланом, який звик вирішувати все фізичними розправами над своїми політичними опонентами.

Інформацію взято з сайту: http://pavlonews.info/news/categ_2/187434.html

Прес-служба Павлоградської міської організації ВО "Свобода" 

1 коментар:

  1. Хлопці, а написати заяву в прокуратуру не пробували? Якщо там було все так, як написано, то має місце склад злочину. Свідки, я так розумію, у вас є. Фото виступаючого, напевно, також. Тобто, з доказовою базою все гаразд. Не можете обробити ситуацію самі - зверніться до свого керівництва. У "Свободі" ж пристойна юридична служба. А якщо заведуть кримінальну справу, буде про що писати. До речі, якщо відмовлять у відкритті, то також буде про що писати - ситуація практично безпрограшна.

    ВідповістиВидалити