пʼятниця, 29 листопада 2013 р.

28 листопада активісти «Студентської Свободи» разом з міською партійною організацією ВО «Свобода» провели мітинг та марш на підтримку Євроінтеграції України.




28 листопада активісти «Студентської Свободи» разом з міською партійною організацією ВО «Свобода» провели мітинг та марш на підтримку Євроінтеграції України.
Близько 30 націоналістів в більшості молоді студенти, разом з мешканцями міста, котрі підтримують входження України до ЄС розпочали мітинг біля памятника засновника Павлограда Матвія Хижняк.
Свободівці тримали в руках плакати з написами: «Україна – не Азія. Україна – Європейська держава», «Європа починається з тебе» та «Павлоград проти Таможенного союзу». Також молоді свободівці поширювали серед містян листівки із закликом активно висловити свою позицію щодо дій антиукраїнської влади. Націоналісти виступали з палкими промовами перед натовпом павлоградців, які радо приєднувались до акції і виявляли свою підтримку організаторам заходу.


Також із своєю промовою виступив голова «Студентської Свободи» Павлограда Владислав Шевчук в якій він зазначив:
Настав вирішальний історичний момент, перед нами постає вибір, або ми ниці і принижені раби, аби ми вільна і незалежна європейська нація.
Сьогодні ми вийшли на вулиці свого міста, аби підтвердити свій європейський вибір, тому, що ми розуміємо, що від сьогоднішніх дій кожного з нас залежить майбутнє України.
«Основна наша вимога – підписання Угоди про асоціацію у Вільнюсі та відставка бандитського уряду, бо доки при владі в Україні будуть знаходитись українофоби , до того часу в нашій державі не буде, ні соціальної ні національної справедливості.
По закінченню мітингу свободівці вишукувались в колону, тримаючи державні та партійні прапори, та на чолі з  головою «Студентської Свободи» Владиславом Шевчуком пройшли маршем центральною вулицею міста, скандуючи гасла «Слава Україні-Героям Слава», «Україна понад усе» Україна не Азія-Україна європейська держава»
Захід завершився на центральній площі Павлограда, де націоналісти заспівали український славень.

Посилання на сайт ПВ  http://www.pvgazeta.info/region/obchestvo/5166-v-pavlograde-lsvobodovczyr-podderzhali-evromajdan


Прес-служба Павлоградської міської організації ВО «Свобода»

2 коментарі: