вівторок, 22 липня 2014 р.

20 липня голова павлоградської організації ВО “Свобода” Владислав Шевчук провів зустріч з офіційними представниками ОБСЄ, які представляли Францію, Польшу та Італію.

Головною темою візиту було обговорення політичної ситуації в Україні та в Павлограді в цілому. Очільник “Свободи” розповів про умови, в яких доводиться боротись місцевій організації: “ Павлоград сьогодні окупований злочинною владою регіоналів і комуністів, які розвели страшенну корупцію і беззаконня. Бездіяльність міліції і прокуратури — змушує нас брати все в свої руки. На початку війни з Росією, ми боролись проти сепаратизму, але тепер нам доводиться воювати і проти брехливих чиновників. Не маючи, поки що, депутатських мандатів, ми робимо значно більше тих, у кого вони, поки що, є. Сподіваюсь, що місцева громада на наступних виборах зробить правильне рішення і обере чесних людей, і я вже буду звітувати вам не про те, як нам доводиться боротись за своє місто, а про те, як ми розбудовуємо його і робимо життя павлоградців краще.”







Закордонні гості були задоволені спілкуванням, і пообіцяли висвітлити зібрану інформацію в Європейських ЗМІ та ще раз завітати в Павлоград. 






Прес-служба Павлоградської міської організації ВО «Свобода»

Немає коментарів:

Дописати коментар