четвер, 7 березня 2013 р.

3 березня 2013 року до міста Павлоград завітали народні депутати від ВО "Свобода" Андрій Міщенко та Ігор Янків



3 березня 2013 року до міста Павлоград завітали народні депутати від ВО "Свобода" Андрій Міщенко та Ігор Янків,а також голова обласного осередку Олександр Замковий. Головною метою приїзду було спілкування депутатів-свободівців з мешканцями міста щодо здобутків та планів фракції ВО "Свобода" у парламенті та обговорення наболілих проблем Павлограду та шляхи їх вирішення.
Сам захід був організований "Студентською Свободою" Павлограду, а саме головою організації Владиславом Шевчуком.
Зустріч пройшла доволі успішно. Павлоградці з цікавістю слухали виступи націоналістів, й тому майже усі гості заходу підтримали рішучу діяльність ВО "Свобода" у Верховній Раді. 
В своїй промові депутат Верховної Ради України Андрій Міщенко підкреслив: " - те що саме молодь яка не зангажована комуністичною системою, а є ровесниками незалежності, повинна стати рущивною силою боротьби. Саме молоді потрібно довірити усі кируючи посади , які зараз контролюють старі партійні номенклатурники."



Багато людей виявили бажання у подальшому підтримати "Свободу" на виборах, бо лишень в ній є та сила, котра зможе забезпечти соціальні та національні права українців!

Світлини з події:  
https://plus.google.com/photos/116555699284631568359/albums/5852600339737145201

                                      Прес-служба Павлоградської міської організації ВО «Свобода»


Немає коментарів:

Дописати коментар