четвер, 7 березня 2013 р.

Ігор Янків та Андрій Міщенко зустрілися з громадами Новомосковська і Павлограда на Січеславщині

ВО "Свобода"
3 березня 2013 року на Січеславащині народні депутати України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ігор Янків та Андрій Міщенко зустрілися з громадами міст Новомосковськ та Павлоград.
У Новомосковську захід відбувся у будинку культури за присутності близько 150-ти містян, жителів району, журналістів та місцевого телебачення. Близько 100 павлоградців вітали гостей у приміщенні кінотеатру "Мир".
Депутати доповіли громаді про здобутки фракції у Верховній Раді, про плани роботи на майбутнє. За сприяння ВО "Свобода" зупинено таке ганебне явище, як "тушкування" депутатів. Націоналісти змусили народних обранців дотримуватися законності та здійснювати виступи державною мовою, практично викорінили "кнопкодавство". Андрій Міщенко та Ігор Янків відповіли на запитання залу, зокрема розповіли про ставлення депутатів ВО "Свобода" до розробки видобутку сланцевого газу в Україні. Ігор Янків підкреслив, що питання екології мають бути вирішені до початку розробки покладів сланцю і користь від видобутку газу повинна мати місцева громада, де здійснюється такий видобуток та українська держава, а не тільки олігархічні клани.
Після відповіді на загальні питання до депутатів підходили люди з особистими зверненнями. Кілька звернень у Новомосковську стосувалися гучної кримінальної справи про побиття і вбивство у Орлівщанському лісі поблизу міста. У злочині звинувачують кількох молодих хлопців, які мешкають поряд із лісом. Як стверджують батьки обвинувачених, ніяких доказів проти їхніх дітей правоохоронні органи не мають – звинувачення ґрунтується тільки на "вибитих" зізнаннях, а справжні злочинці перебувають на свободі і почуваються вільно. Депутати прийняли звернення батьків та дали вказівку місцевій організації ВО "Свобода" контролювати перебіг справи.

Немає коментарів:

Дописати коментар