середу, 20 березня 2013 р.

У Павлограді "Студентська Свобода" звернула увагу місцевої влади на проблему засміченості міста


13 березня 2013 року "Студентська Свобода" міста Павлограда, що на Січеславщині, провела громадську акцію на захист навколишнього середовища. Студенти-свободівці взялися за прибирання паркової зони відпочинку міста. Очистивши територію площею 300 метрів, націоналісти назбирали більше ніж 20 пакетів сміття.
Голова Павлоградської "Студентської Свободи" Владислав Шевчук прокоментував: 
"Цією громадською акцією ми хочемо звернути увагу мешканців міста на те, що наше місто по вуха завалене сміттям і велику роль у цьому відіграє міська влада та комунальні структури, які просто ігнорують цю ситуацію. Сьогодні ми пройшли зоною відпочинку і не побачили там елементарних речей: немає сміттєвих баків, урн, табличок із застереженнями, що не можна смітити в цих місцях. Ми, свободівці, не можемо заплющувати очі на цю ситуацію, тому сьогодні вийшли зробити самі те, що повинні робити комунальні служби, яким на це дають кошти з місцевого бюджету.
Після сьогоднішньої акції все сміття, яке ми зібрали, ми вивеземо на звалище. Але якщо за цей час влада та комунальні структури не виконають свої прямі обов'язки, то під час наступної акції усе сміття ми вивеземо не на звалище, а до міської ради, і нехай наші урядовці подивляться, до якого стану вони довели наше місто!"
Світлини з події:
https://plus.google.com/photos/116555699284631568359/albums/5857519067679088625

                                      Прес-служба Павлоградської міської організації ВО «Свобода»

Немає коментарів:

Дописати коментар