понеділок, 1 липня 2013 р.

Краще бути повішеним, ніж реєструвати одностатевий «шлюб», – мер французького містечка

ні гомосексуалізмуПара гомосексуалістів подала позов проти мера південно-західного французького містечка за відмову зареєструвати їхній «шлюб», незважаючи на прийнятий у квітні закон.

Адвокат гомосексуалістів подав скаргу проти мера села Арканг Жана-Мішеля Коло за дискримінацію і відмову виконувати посадові обов'язки.

Коло, в свою чергу заявив, що вважає за краще бути повішеним, ніж реєструвати одностатевий «шлюб». За законом йому може загрожувати до п'яти років ув'язнення і штраф до 100 тис. доларів.

Міністр внутрішніх справ Франції Мануель Вальс вже попередив Коло про санкції, які йому загрожують.
У квітні Франція стала 14-ю країною, що легалізувала одностатеві шлюби. Це рішення супроводжувалось багатомільйонними акціями противників закону.

Слово від нашої редакції: Ці люди вже ведуть масове зомбінування людей, бо мають неаби які кошти. Одним з таких прикладів, є 25 травня в Києві цього року, так званий "Гей-парад" який пройшов для п*****в невдачою, бо з присутніх були лише громодяни інших країн, й також завітав сам мер Мюнхена, зі своєю "нетрадеційною" арентацією, він і став спонсором цього західу. 

 Відео з так званого "параду" http://www.youtube.com
 А ти й далі будь толерантним, й твої діти будуть важати це нормальним явищем.


Прес-служба Павлоградської міської організації ВО "Свобода"

Немає коментарів:

Дописати коментар