четвер, 26 червня 2014 р.

24 червня, за вимогою патріотичних сил міста, в Павлограді відбувся круглий стіл з народним депутатом України по 36 округу від Партії Регіонів Артуром Мартовицьким.

24 червня, за вимогою патріотичних сил міста, в Павлограді відбувся круглий стіл з народним депутатом України по 36 округу від Партії Регіонів Артуром Мартовицьким. 
Напередодні круглого столу, політичними і громадськими організаціями міста було написано звернення до Мартовицького з вимогою надати пояснення, чому він не віддав свій голос в ВР за життєво необхідні законопроекти. А саме: щодо покращення обороноздатності і медичного захисту військовослужбовців, які воюють в АТО, закону про люстрацію, а також ряд інших життєво важливих законопроектів.
Що до важливості цих законопроектів, а особливо закону про люстрацію, у своїй промові зазначив лідер ВО “Свобода” Владислав Шевчук. А саме: “Сьогодні наша держава перебуває в стані неоголошеної війни з Росією, і ми маємо не тільки ворога зовнішнього, а і внутрішнього. Агенти Кремля ведуть саботаж в Верховній Раді та інших провладних структурах, загалом і в міністерстві оборони України. Прийняття закону про люстрацію є життєвою необхідністю для нашої держави. Аби побудувати нову державу, ми повинні позбавитись від усього старого бруду, який на протязі усієї незалежності держави руйнував її.”
Свободівець наполіг на тому, аби народний депутат ретельніше і уважніше вивчив аспекти закону про люстрацію, і в найближчий час змінив своє ставлення до що цього. Мартовицький погодився з даною пропозицією.
Також, присутні нагадали депутату про те, що він в свій час був помічений на Антимайдані, з деякими працівниками міськвиконкому. Також, займався відправленням бюджетників в місто Київ, на підтримку режиму Януковича. Нагадаємо, що 16 січня Мартовицький голосував в ВР за диктаторські закони, які повністю позбавляли свободи громадян України.

Присутніх не переконали пояснення депутата що до його протиправних дій, і вони пообіцяли слідкувати за його роботою у ВР і реагувати на всі порушення.


                                      Прес-служба Павлоградської міської організації ВО «Свобода»

Немає коментарів:

Дописати коментар