четвер, 26 червня 2014 р.

Павлоградська Свобода бореться проти свавілля злочинних судів.

24 червня 2014 року до Павлоградської організації ВО «Свобода» звернулась мешканка с. Богуслав Павлоградського району за проханням захистити її права як позивача у цивільній справі, що стосується грошового шахрайства.
Як пояснила жінка, проблема полягає у тому, що суддя вже чотири рази поспіль відкладає розгляд її справи без надання якихось документальних пояснень чи підтверджень поважності неявки відповідачки до суду. Відповідачка винна жінці гроші та ще п’ятьом робітникам як роботодавець, і на неї був поданий цивільний позов з цього питання, суддя ігнорує законні вимоги і намагається покривати цей злочин.
До що цього звернення лідер ВО «Свобода» Владислав Шевчук зазначив:Павлоградська Свобода допомогла позивачці скласти офіційне звернення до судді, яка веде справу, в якому вимагається надати офіційні пояснення незаконних дій судді. У разі ігнорування цього звернення Свобода разом з позивачкою будуть звертатись до Вищої кваліфікаційної комісії суддів. Свободівці завжди готові допомогти павлоградцям в питаннях свавілля влади та злочинних суддів.


                                      Прес-служба Павлоградської міської організації ВО «Свобода»

Немає коментарів:

Дописати коментар